Glowy Glam

Specialist in bruidsvisagie en hairstyling

Wanneer je een bruidsmake-up en -kapsel bij Glowy Glam boekt, kun je ervan uit gaan dat we ruim de tijd nemen om jouw wensen te bespreken.

Dit start met een proefsessie minimaal twee weken voor de echte grote dag. We kijken naar wat jij mooi vindt en waar jij je prettig bij voelt. Hou je van glamorous en opvallend? Of ben je juist meer iemand die van een natuurlijke look houdt? Alles kan en we nemen de tijd om verschillende soorten make-up en haar te proberen. Uiteindelijk ga ik niet eerder de deur uit, dan wanneer jij je op je mooist voelt!

Op de dag zelf breng ik de make-up aan en doe je haar precies, zoals we tijdens de proefsessie hebben afgesproken.

Wil je moeder, schoonmoeder, zusje of beste vriendin er ook op haar mooist uitzien op jouw grote dag? Bij Glowy Glam heb je ook de mogelijkheid, om visagie en haarstyling bij te boeken voor de andere bruiloftsgasten.

Over mij

Mijn naam is Naomi, ik ben 22 jaar en heb een passie voor visagie en hairstyling. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Haagse Visagieschool en daar het ANBOS diploma Visagist behaald. Hierna besloot ik, dat ik visagie en haar wilde combineren om het complete plaatje neer te kunnen zetten. Ik begon aan de Allround kapper opleiding op het MBO Rijnland. Deze opleiding heb ik binnen 2 jaar succesvol af kunnen ronden. Via stages heb ik veel ervaring opgedaan in het kappersvak. Na nog een korte periode in het kappersvak gewerkt te hebben, besloot ik uiteindelijk toch mijn droom na te jagen en mijn eigen bedrijf in bruidsvisagie en hairstyling te starten.

.

Visagie

Ik heb een uitgebreide ervaring in- en kennis over verschillende stijlen en technieken in de visagie. Hieronder vallen onder andere bruidvisagie, arabische make-up, visagie voor fotografie, opmaken van de rijpere huid en het camoufleren van huidaandoeningen.

Hairstyling

Voor hairstyling ben je bij mij ook aan het juiste adres. Tijdens mijn opleiding tot kapster heb ik verschillende vlecht- en opsteektechnieken geleerd. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in de praktijk en blijf ik altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Bruidspakketten

Voor bruidsvisagie- en hairstyling heb ik een aantal uitgebreide pakketten en combinatieprijzen, die voor jouw als aanstaande bruid heel aantrekkelijk zijn! In deze pakketten heb je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs haar accessoires bij te bestellen en clip-in extensions te huren.